Vénusz műszaki leírás

SZEKRÉNYEK

A szekrények magassága és szélessége jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1923 mm, 1552 mm, 1146 mm, 776 mm, asztal magas szekrényeké 731 mm. A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét, ami 28 mm, asztalmagas szekrényeké 13 mm. A szekrények rendelhetők 10 cm magas alumínium dísz fémlábbal. Szélességük 811 mm és 410 mm, illetve tolóajtós szekrényeknél 1004 mm és 1204 mm. Mélységük 404 mm, az akasztós és a fénymásoló tartó szekrényé pedig 600 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval, üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnnyel. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egymásra rakhatóságot, ezáltal lehetősége van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra.
A szekrénytest háromféle vastagságú, mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, a fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybe vett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A fogantyú anyaga fém; fekete, króm és matt króm színben, 96 és 128 mm-es furattávolsággal. A szekrényeket igény szerint biztonsági zárakkal is ellátjuk. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 28 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.

ASZTALOK

Az asztallapok és a lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamit excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120 fokos kialakításban), tárgyaló elemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat.
KONTÉNEREK

A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetően két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm. Magassági méretek: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőtalp mélysége 573 mm, az asztal magas konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, illetve részben vagy egészben függesztő regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.

A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetőtalp 28 mm, az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acélteleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgő magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

KIEGÉSZÍTŐK

Az irodai munkát különböző kiegészítők - asztalrátétek, paravánok, műanyag és faforgácslap klaviatúratartók, görgős számítógép toronytartók, dohányzóasztalok, virágtartók és virágládák, valamint falifogasok teszik még kényelmesebbé. Az asztalrátétek hossza 804 mm-től egészen 2004 mm-ig terjed. Magasságuk 440 mm, mélységük pedig 311 mm. A kiegészítők színválasztéka megegyezik az asztalokéval. A bútorlap paravánok csak az asztallap színével megegyező színben kérhetők. A plexi paravánok lehetnek bordó, zöld, kék, fekete és tej színezetűek. A faforgácslap klaviatúratartók szélességi méretei: 636 és 766 mm. A műanyag klaviatúratartó lehet fekete vagy szürke színű. A görgős számítógép toronytartó minden színben rendelhető. Dohányzóasztalok, virágtartók és falifogasok csak színazonosan kérhetők.
Az asztalrátétek tetőlapja és oldalai 28 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS rendszerű környezetbarát élléccel lezárva. A polcok 18 mm-es vastagságúak, 1 mm-es ABS élzárással. Minden egyes elemnél a polcok kivehetők. A faforgácslap klaviatúratartó 18 mm vastagságú alkatrészekből készül. A klaviatúratartó lapot görgős fém fiókcsúszón lehet mozgatni. A virágláda, virágtartó oszlop és a dohányzóasztal egy típusa csak 28 mm vastag elemekből kerül összeépítésre, míg kétféle dohányzóasztal csak 18 mm anyagvastagságú alkatrészeket tartalmaz. A virágláda tartozéka egy műanyag kivehető tálca. A bútorlap paravánok minden esetben 18 mm vastag faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS élzárással. A toronytartó anyagvastagsága 28 mm, élzárása 1 mm-es ABS, a görgő magassága 54 mm. Az előszoba fal lehet három vagy négy léces, 18 mm-es anyagvastagsággal és 2 mm-es ABS élzárással. Az akasztó hozzá műanyag, melynek színe lehet fekete vagy ezüst.

 

Nyomtatás E-mail

Extend műszaki leírás

Szekrények

A szekrények magassága és szélessége jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1926 mm, 1161 mm, 793 mm, az asztal magas szekrényeké 722 mm. A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét (20 mm)! Szélességük 800 mm és 400 mm ill. tolóajtós szekrényeknél 1204, 1604 mm. Mélységük 404 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval, üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnyős ajtóval. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egymásra rakhatóságot, ezáltal lehetőség van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra.

Az 1926, 1161, 793 mm magas szekrények esetében a szekrénytest kétféle vastagságú, mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. Az oldalak, polcok, ajtólap vastagsága 18 mm, míg a hátfal 8 mm vastag. A közös tetőlap a fent említett szekrényeknél 18 vagy 28 mm-es anyagvastagságú. Tolóajtós szekrények esetében a 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A rejtett fogantyú anyaga fém; matt króm színben. A szekrények zárhatóságát igény szerint biztonsági zárakkal oldjuk meg. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 20 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.

Asztalok

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi mind az egyéni ízlést, mind pedig a funkcionális igényeket. Kialakításuk szerint az alábbi csoportokba sorolhatók: szögletes asztalok, belső íves számítógépasztalok, vezetői asztalok és tárgyaló asztalok. Szélességük 900 mm-től egészen 2000 mm-ig terjed a laplábas kiviteltől a fémlábas variációkig. A fémlábak színválasztéka: porszórt fekete, fehér és alumínium színezetű. A lehetőségeket bővíti az asztaltoldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek, tárgyalóelemek, toldalékok.
Az asztallapok és a lap lábszerkezetek kizárólag 28 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, amely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. A lábak lehetnek lapraszerelt laplábak, fémlábak 18 mm vastag homloklappal, ill. fémlábak fém gerendával. Az asztalok minden fajta lábszerkezetnél 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva.
Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartók, toronytartók, utólag is felszerelhető műanyag vagy faforgácslapból készült klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok szintezhető csőlábakkal vannak ellátva és 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral vannak összerögzítve. Kérésre 60 mm átmérőjű kábeldugóval és kábelcsatorna sínnel, valamint laplábas asztalok esetén földig érő kötővel (jelölése: FK) is ellátjuk asztalainkat.

Konténerek

A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatóak legyenek. Alapvetően fafiókkal készülnek. Minden konténer görgős kivitelű, központi zárral szerelve. A szélességi méret minden típusnál 400 mm. Magassági méretek: 541 mm és 720 mm, vagyis asztal magasságú. A magassági méret nem tartalmazza a görgők, szekrénytalp méretét. A tetőlap mélysége az asztal magasságú konténerek esetén 680 mm, ill. 804 mm. minden más esetben 573 mm vagy 804 mm

A konténerek három féle anyagvastagságú mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal térbe állíthatóvá válik. A tetőlap 28 mm, az oldalak, a fiókelő, a hátfal és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm anyagvastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. A fiókfenék festett farostlemez. A fiókok görgős fém, csillapított önbehúzós fióksínen mozgathatók. A konténerek alatt található görgő magassága 65 mm.


Kiegészítők

Az irodai munkát különböző kiegészítők: paravánok, műanyag és faforgácslap klaviatúratartók, görgős toronytartók, tárgyalóasztalok teszik még kényelmesebbé. A kiegészítők színválasztéka megegyezik az asztalokéval. Paravánok az asztallap színével megegyező illetve narancs és pisztácia színben kérhetők, valamint szövet borítású tűzhető kivitelben. A faforgácslap klaviatúratartók szélességi méretei: 636 és 766 mm. A műanyag klaviatúratartó lehet fekete vagy szürke színű.

A faforgácslap klaviatúratartó minden alkatrésze 18 mm vastagságú és fixen kerül összeépítésre. A klaviatúratartó lapot görgős fém fiókcsúszón lehet mozgatni. A paravánok minden esetben 18 mm vastag faforgácslapból készülnek 2 mm-es ABS élzárással. A toronytartók anyagvastagsága 28 mm, élzárása 2 mm-es ABS, a görgő magassága 55 mm.

Nyomtatás E-mail

Extend irodabútor család

Magyar Termék NagydíjMagyar Termék Nagydíjas irodabútor család.

Az Extend egy modern vonalvezetésű, széles szín- és elemválasztékkal rendelkező irodabútor család. Az elemek vezetői és operatív irodák, tárgyalók, recepciók, irodai konyhák berendezésére is alkalmasak.

Laplábas irodabútorok

Extend vezetői irodabútor

Laplábas íróasztalok = erő + stabilitás

A "telilábas" kivitel masszív megjelenést kölcsönöz az íróasztaloknak, szimbolizálva az erőt, stabilitást.

Szekrényeink fogantyú nélküliek, a szekrényajtók nyitását az ajtók feletti hézag teszi lehetővé. Ez a hézag köszön vissza az asztaloknál a lapláb és az asztallap között is, melyet egy 20 mm-es ezüst színű távtartóval érünk el. Az ajtós szekrények alu színű korpusszal, az ajtók a színválasztékban lévő bútorlapszínekben rendelhetők. A tolóajtós szekrények színazonosan készülnek.

Laplábas vezetői irodabútorok

Nagyításhoz kattintson a kis képekre!

Extend laplábas vezetői irodabútor
Extend laplábas vezetői irodabútor
Extend laplábas vezetői irodabútor
Extend laplábas vezetői irodabútor
Extend laplábas vezetői irodabútor

Akár négyen is - kényelmesen

Extend laplábas irodabútorJól átgondolt tervezéssel a kis irodákból is kihozhatjuk a maximumot. Az összeforgatott asztalokat, ha szükséges, paravánokkal választhatjuk el egymástól.

A különféle szekrények megfelelő helyet biztosítanak az iratoknak, dossziéknak, sőt, az üveges szekrényekben kiállíthatjuk dísztárgyainkat, ajándékainkat is.

Tárgyalótoldatok - megoldás a vendégek fogadására

Egy irodában mindig felkészültnek kell lenni a vendégek fogadására. E célból többféle asztaltoldatot is terveztünk, melyek tökéletesen illeszkednek az Extend irodabútor asztalaihoz.

A kényelem, a funkcionalitás hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az irodákban, hatékonyak legyünk. A megfelelő asztal - kiegészítő toldat alkalmazásával probléma nélkül lebonyolítható egy mini tárgyalás anélkül, hogy Önnek el kellene hagynia az irodáját.

Laplábas operatív irodabútorok

Nagyításhoz kattintson a kis képekre!

Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor
Extend laplábas operatív irodabútor

Fémlábas irodabútorok

Extend fémlábas vezetői bútorokFémláb - erős, mégis légies és modern

Irodabútoraink nyolcféle fémlábbal, fekete, fehér és alumínium színben is rendelhetők

A szekrényeknél a fiókok és az ajtók nyitását megkönnyítő 2 cm-es rések a fémláb és az asztallap találkozásánál is visszaköszönnek.

Fémlábas asztalaink homloklappal is rendelhetők. A honloklapot fém konzollal és metrikus csavarokkal rögzítjük az asztallap hátsó részéhez, így az asztalt zártabbá tehetjük.

Fémlábas vezetői irodabútorok

Nagyításhoz kattintson a kis képekre!

Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád
Extend fémlábas vezetői bútorcsalád

Tárolás felsőfokon

Extend fémlábas operatív irodabútorA tárolórendszerek ideális kialakítása sok nehézségtől kímélheti meg az irodában dolgozót. Szekrényeink méret és funkcióválasztéka számtalan variációs lehetőséget biztosít, hogy Ön össze tudja állítani a megfelelő tárolórendszert. Minden tárolóelem zárral is megvásárolható, így értékei mindig biztonságban lesznek.

Változatos fémlábak

A fémlábak formagazdagsága és a többféle szín nagy variációs lehetőséget biztosít. A legtöbb fémláb fix, de a 3-as fémlábnál van állítási lehetőség, így kiküszöbölhetők a padló egyenetlenségei.

Fémlábas operatív irodabútorok

Nagyításhoz kattintson a kis képekre!

Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor
Extend fémlábas operatív irodabútor

 

Nyomtatás E-mail

Referenciák

Óvodák, iskolák, kollégiumok, könyvtárak:

 • Nemesnádudvari Óvoda
 • Debreceni Campus Diákhotel-kollégium (936 fő)
 • UNI Hotel- kollégium Miskolc (603 fő)
 • Egyetemi Kollégiumok Miskolc  (1000 fő)
 • Szent István Egyetem - Kollégium Gödöllő (488 fő)
 • Zirzen Janka Kollégium Jászberény (240 fő)
 • Tessedik Sámuel Főiskola Kollégiuma Szarvas
 • Eötvös József Főiskola kollégium és könyvtár Baja (240 fő), könyvtár és közösségi terek bútorozása
 • Veszprém, Pannon Egyetem Kollégium (500 fő)
 • Pécs, Universitas utcai kollégium
 • Kossuth Zsuzsanna Egyházi Iskola - Dabas
 • Kossuth Zsuzsanna Szakképző - Dabas
 • Bajai Városi Könyvtár – Kollégium
 • Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja - Baja
 • Pécs, Szántó Kovács J. utcai kollégium (800 fő)

Hivatalok, Irodák:

 • Rácalmási Polgármesteri Hivatal
 • Kunfehértói Polgármesteri Hivatal
 • Kiskunhalasi Közjegyzői Iroda
 • Bajai Polgármesteri Hivatal
 • Dabasi Polgármesteri Hivatal
 • APEH Bajai Kirendeltség - Ügyféltér
 • Mélykúti Polgármesteri Hivatal
 • Nemesnádudvari Polgármesteri Hivatal
 • Okmányiroda - Jánoshalma
 • Állategészségügyi Iroda - Dabas

Orvosi rendelők, központok, kirendeltségek

 • Bajai orvosi rendelők (4 rendelő)
 • Kiskunhalasi orvosi rendelők (5 rendelő)
 • Berettyóújfalui Tűzoltóság
 • Bácsalmási Családsegítő Központ
 • AKTÍV Siklósi Határőrség
 • Bajai Tűzoltóság

Cégek, irodaházak:

 • Ibiden Hungary Kft.
 • Ker-Kontír Kft. - Irodaépület, Tiszakécske
 • Magyar Mezőgazdaság Kft.
 • Emika
 • Thermofarm
 • Szentkirályi Ásványvíz Kft.
 • Jármű Zrt. - Budapest
 • Profi Hungária Kft. - Dabas
 • Qualitrans Cargo
 • Trigo-Fix Kft. - Irodaház és telephelyek
 • Agro-Train - Irodaház, Baja
 • Dor-Ker Kft. - Irodaház, Baja
 • Colas Hungária
 • Agro-Product - Jánoshalma
 • Falco - Szombathely Irodaépület
 • Getronics - Budapest
 • BajaEnergetika
 • KÖBE - Közlekedés Biztosító Egyesület
 • Mofa
 • Innova Agro
 • Kontavill - Szentes
 • Weinhaus Kft.
 • Jüllich Glas
 • Michroflex Kft. - Soltvadkert
 • Paksi Atomerőmű Zrt.
 • Familia Panzió - Dunaszentgyörgy
 • Axiál Kft. - alkatrész üzletek (Magyarország egész területén és Romániában)

Nyílt közbeszerzési pályázatok:

 • Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata
 • Pécsi Konferencia – és Koncertközpont bútorozása (Kodály Központ)
 • Sárospatak Város Önkormányzata
 • II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola bútorozása
 • Kazincbarcika Város Önkormányzata
 • Pápa Város Önkormányzata
 • Munkácsy Mihály Általános Iskola bútorozása
 • Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás
 • Somogyjád Község Önkormányzat
 • Encsi Többcélú Kistérségi Társulás
 • Károlyi István Gyermekközpont Fót
 • Zsadányi Községi Önkormányzat
 • Sajószentpéter Városi Önkormányzat
 • Sajószentpéteri Területi Szociális Ellátó Központ bútorozása, bölcsőde bútorozása
 • Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.
 • Magyar Agrárkamara 200 db ügyfélszolgálati iroda bútorozása
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat
 • Éltes Mátyás Általános Iskola bútorozása

Nyomtatás E-mail

Viszonteladóink

Város Üzletnév Cím Telefon E-mail
Bács-Kiskun megye
Kecskemét Irodaberendezés Kft. Talfája köz 11. 70/778-9706 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kecskemét Szilfer Kft. Ceglédi . 82/b 76/417-823 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Kecskemét TÉ 96 Bt. Külső-szegedi út 136. 76/417-732 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Baranya megye
Mohács Lanti Bútor Kft. Liszt F. u. 84. 69/303-222 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pécs H-Copex Kft. Vadász u. 54. 72/517-690  
Pécs Koppány Irodabútor Kft. Hársfa u. 53. 72/322-085 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pécs Rellüm Kft. Rókus u. 3/1. 72/514-594  
Pécs Techniq 2000 Kft. Hungária út 53/1 72/224-588 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pécs Print Copy Kft. Siklósi út 22. 06 20 348 9494 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Békés megye
Békéscsaba Image Kft. Európa Irodabútor Centrum Luther u. 10. 66/443-363 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyula Trend-Lak Bútor Kft. Bicere u. 16. 66/467-110 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Orosháza Tarján Jánosné Gyártelep u. 7. 68/412-741 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Miskolc Iroda 2000 Kft. Corvin u. 1-3. 46/328-709 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Miskolc Pentamen Kft. Kis-Hunyad u. 52. 46/413-913, +36 20/2049-784  
Miskolc Vivax Kft. Széchenyi út 7. 46/413-920 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Csongrád megye
Szeged Dominó Irdabútor Stúdió Párizsi krt. 14. 62/444-442 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeged Team 98 Kft. Moszkva krt. 19. 62/445-464 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Fejér megye
Székesfehérvár Karrier Bútor Kft. Rákóczi u. 3. 22/505-808 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Székesfehérvár Szék-Ház Irodabútor Budai u. 50. 22/500-366 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Győr-Moson-Sopron megye
Győr Sragner @ Sragner Kft. Bútorgyári u. 1/b 96/523-742 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Hajdú-Bihar megye
Debrecen Sesenta Kft. Menróth u. 1/b 52/316-904 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Debrecen Vivax Irodabútorház Hunyadi u. 8. 52/524-545 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Szolnok E-Profil Kft. Hunyadi J. u. 44/1. 56/370-772 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szolnok Front Bútor-Ház Kft. Széchenyi krt. Hrsz: 8639/2
(az autószalonok között)
56/340-625 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szolnok Konwex Irodatechnika Kft. Mátyás kir. u. 4. 56/420-752, 70/313-2200 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Komárom-Esztergom megye
Tata Stuhl Centrum Bt. Bacsó B. u. 66/6 34/489-308 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tatabánya JVH Bt. Banyi J. u. 39. 34/511-320 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tatabánya Irodatechnika Kulcs Kft. Dózsa György út 59.   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Pest megye
Budapest RS Bútoráruház XIII. Reitter Ferenc u. 78.    
Budapest RS Bútoráruház XVIII. Gyömrői út 79-83.    
Budaörs RS Bútorstúdió Építők útja 2-4. 23/232-474  
Budapest The Showroom XIII. Petneházy u. 82. 20/611-9811 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Budapest Febrill Bútor Kft. Galambóc u. 6-8. IV. em. 23. 1/213-7989 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Budapest Gold-Büro 2000 Kft. 1134 Budapest, Szabolcs u. 12-16. 1/413-6844, 1/321-5472 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Somogy megye
Kaposvár Karrier Bútor Kft. Kossuth L. u. 1-9. 82/410-877 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kaposvár Hamvai Bútor Kft. Baross G. u. 2.  82/419-240 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Nyíregyháza Adóaktuál Büro-Tex Kft. Rákóczi u. 18-20. 42/500-013 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         
Tolna megye        
Szekszárd Sinn Kft. Rákóczi u. 15. 74/511-345 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Paks Fritz Lakberendezési Áruház Ipari park 75/313-366 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Vas megye
Szombathely Főnix Bútorszalon Kft. Varasd u. 10. 94/500-455 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szombathely Gyöngyössy Kft. Kőszegi u. 13. 94/318-550 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szombathely Pi Mobili Kft. Viktória u. 3. 94/506-4177 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Veszprém megye
Veszprém Jupiter Reál Kft. Budapesti út 75. 88/567-050 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Zala megye
Zalaegerszeg Fókusz-Fix Bt. Hegyi u. 14/a 92/315-040 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Nyomtatás E-mail

További cikkeink...

Kövess Minket!

Kapcsolat

Délity Bútor Zrt.

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 7.
dbrt@delitybutor.hu

 

+36-79/578-050

Mintabolt

Cím:

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 58.
mintabolt@delitybutor.hu

Nyitva tartás:
H-P: 9 - 17
SZombat: 9 - 12
Tel.: 79/478-475

Hírlevél

FELIRATKOZÁS

hírlevél feliratkozás

Friss hírek, akciók, lakberendezési ötletek viszonteladóknak és érdeklődőknek.

 

Viszonteladóknak

Apróhirdetés és linkkereső