CNC megmunkáló és felsőmaró beszerzése a Délity Zrt.-nél

Új Széchényi Terv

"CNC megmunkáló és felsőmaró beszerzése a Délity Zrt.-nél"

2013.02.04.

"DÉLITY BÚTOR" Ipari és Kereskedelmi Zrt. (6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u.7.) Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére tárgyú pályázat keretében "CNC megmunkáló és felsőmaró beszerzése a Délity Zrt.-nél" címmel, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből, 25 millió forint támogatásban részesült, a beruházás értéke nettó 39,440 millió forint.

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2012-0800

A projekt megvalósítási helye: 6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u.7. Hrsz.:835/2.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu.

 

A Délity Bútor Zrt. Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére címmel nyújtott be pályázatot.

Társaságunk 1984-ben Nemesnádudvaron egyszemélyes asztalosműhelyként kisbútorok gyártásával indult. Jelenleg 12.000 m2 összterületű üzemcsarnokainkban irodabútorok, elemes bútorok és kisbútorok gyártásával, valamint egyedi projektek megvalósításával foglalkozunk. Napjainkra minőségi bútorainkkal, kedvező árainkkal, a vevők pontos és gyors kiszolgálásával piacvezető szerepet vívtunk ki a magyarországi bútor gyártók között.

A fejlesztés során az eddigi műszaki és technológiai hiányosságokat szüntettük meg a beszerzett 2 db WEEKE Venture 108M CNC felsőmaró központokkal, melyek nagy hatékonysággal, egy beállítással teljesítik a beprogramozott feladatokat.

Az új eszközökkel a ráfordított idő jelentősen csökkeni fog, mely egyben minőségi javulás mellett, jelentősen hatékony termék előállítást is eredményezi. A társaságunk a megvásárolt gépekkel szélesebb spektrumban tudja kiszolgálni vevői és partnerei igényeit.

A fejlesztés biztosítja az alapvető műszaki-technológiai adottságokat, amelyek lehetővé teszik a termékcsaládjaink piaci igények szerinti megújítását.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépeknek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a nádudvari telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást. 

Délity Bútor Zrt.

Cím: 6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u.7.

Kapcsolattartó: Délity József
www.delitybutor.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Kövess Minket!

Kapcsolat

Délity Bútor Zrt.

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 7.
dbrt@delitybutor.hu

 

+36-79/578-050

Mintabolt

Cím:

6345 Nemesnádudvar
Petőfi Sándor u. 58.
mintabolt@delitybutor.hu

Nyitva tartás:
H-P: 9 - 17
SZombat: 9 - 12
Tel.: 79/478-475

Hírlevél

FELIRATKOZÁS

hírlevél feliratkozás

Friss hírek, akciók, lakberendezési ötletek viszonteladóknak és érdeklődőknek.

 

Viszonteladóknak

Apróhirdetés és linkkereső